Lajikurssit

Paras tapa tutustua biitsiin

Ilmoittaudu lajikursseille

ILMOITTAUTUMINEN BIITSI.FI INTENSIIVIKURSSILLE ON PÄÄTTYNYT!

Voit tiedustella paikoista Jyrkiltä. (jyrki.nurminen@biitsi.fi tai 044 0864280)

_______________________________________________________

Liity Nimenhuutoryhmäämme, jossa ilmoitamme myös avoimista pelivuoroista, valmennusvuoroista, sekä turnauksista. Liity myös Lajikurssin omaan Facebook -ryhmäämme.

Biitsi.fi ja Biitsi Vantaa Pelaajat - ryhmässä on lupa huudella pelaajia irtovuoroihin. Tarjoamme Biitsin vakiovuororyhmille edullista valmennusta, joista tiedustelut: jyrki.nurminen@biitsi.fi tai 044 0864280

BIITSI.FI INTENSIIVIKURSSI SYKSYLLÄ 2018

Intensiivikurssi sopii niin aloittelijoille, kuin enemmän harjoittelevalle. Voit maksimoida kehityksesi osallistumalla lajikurssille lauantaisin ja intensiivikurssille sunnuntaisin!

Opit teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Kurssilla saatuja treenivinkkejä voit hyödyntää myös omilla vakio- ja irtovuoroilla! Kursseilta löydät helposti myös sopivantasoisia pelikavereita, joiden kanssa on hyvä jatkaa lajin parissa kurssin jälkeenkin. Ohjaajina toimivat kokeneet suomalaiset beach volley -valmentajat ja maajoukkuepelaajat.

SYYSSUNNUNTAISIN KLO 08:30 - 10:30

23.9. Syöttö-Vastaanotto

30.9. Passaaminen

7.10. Hyökkäys

14.10. Torjunta - Puolustus

Näiden lisäksi järjestetään ylimääräinen kerta niille, joilta jokin kerta on jäänyt väliin:

24.11. Korvauskerta

Kaikki harjoituskerrat koostuvat 8:30 - 9:00 teoriaosuudesta ja 9:00 - 10:30 käytännön harjoitteista tietyn harjoituskohtaisen teeman ympärillä.

TASORYHMÄT

Alkeet/Jatko1 - Olet vasta aloittanut tai aloittamassa beach volleyn pelaamisen / Beach volley alkeet on jo hallussasi ja sinulla on innostus oppia lajista lisää.


Jatko2 - Sinulla on lentopallokokemusta harrastelijatasolta tai olet pelannut jo puoliaktiivisesti beach volleyta. 2 vs 2 pelit onnistuvat jo hyvin.

HINTA JA MAKSUTAVAT

Intensiivikurssin hinta on 140€/hlö. Erikseen ostettuna 40€ kerta. Lajikurssi maksetaan kurssin ensimmäisen harjoitusvuoron alkaessa Biitsin kassaan. Maksaa voi käteisellä, korteilla ja/tai liikuntaseteleillä.

Lisätiedot kursseista: jyrki.nurminen@biitsi.fi 044 0864280 tai hanna.molari@biitsi.fi 040 745 3808

Varaa paikkasi syksyn kuumimmalla ja hauskimmalla kurssilla nyt!

_______________________________________________________

Lajikurssi Boost

Järjestämme normaalien kurssipäivien lisäksi muutaman Boost-kerran kaikkein innokkaimmille kurssilaisille. Boost- kerrat eivät sisällä teoriaosuutta. Voit ilmoitttua myös vain Boost -kokonaisuuteen tai tulla mukaan yksittäisille kerroilla, aina kun niissä on tilaa.

29.9. Syöttö-Vastaanotto
13.10. Passaaminen
27.10. Hyökkäys
10.11. Torjunta-Puolustus

Boost - paketin hinta 130€/hlö sisältäen neljä Boost treenikertaa. Erikseen ostettuna 40€/treeni.

Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä, oletko ollut aikaisemmin Biitsi.fi lajikursseilla.
Lisätiedot kursseista: jyrki.nurminen@biitsi.fi 044 0864280 tai hanna.molari@biitsi.fi 040 745 3808

Varaa paikkasi syksyn kuumimmalla ja hauskimmalla kurssilla nyt!

_________________________________________________________

Junnukurssi

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnistynyt. Lisätietoja junioritoiminnasta saat kysymällä Heikki Paijalta: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.

_________________________________________________________

Lajikurssi syksyllä 2018

ILMOITTAUTUMINEN ON SULKEUTUNUT

Lajikurssi sopii niin aloittelijoille, kuin myös biitsiä pitkään harrastaneille. Opit teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Lajikursseilta saatuja treenivinkkejä voit hyödyntää myös omilla vakio- ja irtovuoroilla! Lajikursseilta löydät helposti myös sopivantasoisia pelikavereita, joiden kanssa on hyvä jatkaa lajin parissa kurssin jälkeenkin. Kurssien ohjaajina toimivat kokeneet suomalaiset beach volley -valmentajat ja maajoukkuepelaajat.

Syksyn 2018 lajikurssi järjestetään lauantaisin seuraavin aihein:

15.9. Aloituskerta
22.9. Syöttö-Vastaanotto
6.10. Passaaminen
20.10. Hyökkäys
3.11. Torjunta-Puolustus
17.11. Henkilökohtaiset kehityskohteet

Näiden lisäksi järjestetään ylimääräinen kerta niille, joilta jokin kerta on jäänyt väliin:
24.11. Korvauskerta

Kaikki harjoituskerrat koostuvat 30 min teoriaosuudesta ja 90 min käytännön harjoitteista tietyn harjoituskohtaisen teeman ympärillä.

Ryhmät jaetaan pelitason ja kokemuksen mukaan tasoryhmiin

"Alkeet" - Olet vasta aloittanut tai aloittamassa beach volleyn pelaamisen.
"Jatko1" - Beach volley alkeet on jo hallussasi ja sinulla on innostus oppia lajista lisää.
"Jatko2 - Sinulla on lentopallokokemusta harrastelijatasolta tai olet pelannut jo puoliaktiivisesti beach volleyta. 2 vs 2 pelit onnistuvat jo hyvin.
"Kilpa" - Tykkäät oikeista 2vs2 pelistä. Monet osa-alueet ovat varmalla pohjalla, mutta haluat kehittyä lajin osaajana tavoitteenasi ehkä osallistua turnauksiin tai edetä viikkokisoissa korkeampiin lohkoihin.
"Pro" - Pitkän linjan beach volley pelaajille, jotka osallistuvat avoimiin SM turnauksiin, tai pärjäävät Viikkareissa kilpatasolla ja pelaavat hyvällä rankigilla viikkokisoissa. Aidosti koville pelaajille ;)

Alustava aikataulu (saattaa muuttua joidenkin ryhmien osalta)

Klo 08.30 -10.30 Kilpa ja Pro
Klo 10.00 - 12.00 Alkeet ja Jatko 1
Klo 11.30 - 13.30 Jatko 2 ja Jatko 1

Hinta ja maksutavat

Lajikurssin hinta on 220€/hlö
Lajikurssi + Pallo - paketti: 260€/hlö, sisältäen lajikurssin lisäksi Mikasa-pelipallon (pallon hinta on normaalisti 50€).
Vanhat kurssilaiset saavat 20€ alennuksen.

Lajikurssi maksetaan kurssin ensimmäisen harjoitusvuoron alkaessa Biitsin kassaan. Maksaa voi käteisellä, korteilla ja/tai liikuntaseteleillä.

Kurssi

Yksityisvalmennusta

Räätälöidyt kurssit ja yksityisvalmennusta kokeneiden valmentajiemme johdolla.

Kysy lisää:Veijo Sievilä 050 544 7046