Ihanan pehmeetä
hiekkaa

Pelaamaan

Beach Volleytä tai muita hiekkapelejä

Biitsi1

Irtovuorot

Irtovuorot su-to klo 07.30-16.00 ja pe-la koko päivän klo 07.30-23.30. Varaukset varauskalenterista Facebook tunnuksilla tai sähköpostitse.

→ Varaa vuoro
Biitsi2

Vakiovuorot

Viikottaiset vakiovuorot takaavat sen että voit harrastaa lajia säännöllisesti. Ilmoita meille, jos etsit ryhmällesi vakiovuoroaikaa tai etsit itsellesi sopivaa vakiovuoroporukkaa.

Jouluna olemme kiinni 24.12. - 25.12.2018. Muina aikoina olemme normaalisti auki!

→ Etsin vakiovuoroa
Biitsi4

Biitsipaketti

Koko halli yksityiskäyttöön ja välineet eri rantalajien pelaamiseen. Pelien jälkeen Biitsin sauna on yksityiskäytössänne. Sopii mainiosti esimerkiksi synttäri- ja polttariporukoille.

→ Lue lisää
Biitsi3

Kurssit

Lajikurssit ovat paras tapa tutustua lajiin. Tiedustele myös yksityisvalmennusta kokeneiden valmentajiemme johdolla.

→ Lue lisää
Niin aloittelijoille kun ammattilaisille.

Pelaajille

Beach Volley on Biitsi.fi:n ykköslaji. Irtovuorot voi varata helposti varauskalenteristamme. Säännöllisempään pelaamiseen on tarjolla myös vakiovuoroja: Kysy lisää! Pelialustana on pehmeä ja valkoinen Karibianhiekka.

Pelaajat voivat käyttää suihku- ja saunatilojamme pelivuoronsa jälkeen.

Jälkipelit jatkuvat biitsibaarissamme, joka palvelee B-oikeuksin

Viralliset Wilson pelipallot ovat vuokrattavissa viiden euron ja ostettavissa 45 euron hintaan. Myymme myös virallista Mikasa pelipalloa 50 euron hintaan.

Beach futiksen pelaamiseen tarjoamme biitsipaketiamme. joka soveltuu vaikkapa polttareihin tai synttäreihin. Paketti sisältää koko pelialueen vuokran, pelivälineet eri lajeihin ja saunamme yksityiskäytön.

Liity mukaan pelaajaryhmiimme Facebookissa ja Nimenhuudossa, niin saat ensisijassa tiedon kaikista avoimista pelivuoroista, valmennusvuoroista ja turnauksista.